Bekken in Balans is een praktijk voor (kinder)bekkenfysiotherapie en Zwangerfit®Pilates. Ik behandel mannen, vrouwen en kinderen die klachten hebben in het bekken- en/of bekkenbodemgebied. Alles in dat gebied met betrekking tot poepen, plassen, verzakkingen, vrijen en pijn. Daarnaast begeleid ik zwangeren met pilates tijdens en na de zwangerschap.

Ben je tussen de 12 en 20 weken zwanger en wil je actief en tegelijk ontspannen je zwangerschap door, dan is zwangfit en/of mamafit®pilates mogelijk iets voor jou.

Het is belangrijk om je conditie en kracht tijdens en na je zwangerschap zoveel mogelijk op peil te houden om er voor te zorgen dat je bevalling zo goed mogelijk verloopt en je na die tijd snel hersteld. Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van de pilates en krijg je informatie over het zwanger zijn, de eventuele klachten en de bevalling. De aandacht wordt gericht op het bijhouden van de conditie, bewustwording van de spieren, houding, ontspanning en de balans tussen belasting en belastbaarheid.

Bekken in Balans is een praktijk voor (kinder)bekkenfysiotherapie, Zwangerfit®Pilates en Babymassage. Ik behandel mannen, vrouwen en kinderen die klachten hebben in het bekken- en/of bekkenbodemgebied. Alles in dat gebied met betrekking tot poepen, plassen, verzakkingen, vrijen en pijn. Daarnaast begeleid ik zwangeren met pilates tijdens en na de zwangerschap.

Voor meer informatie of aanmelden, zie Bekken in Balans.

<>