Ons aanbod

Slider
Slider

Disciplines

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en maakt gebruik van energie die door ons lichaam stroomt via energiebanen (meridianen).

Disciplines

Cesar oefentherapie is voor volwassenen en kinderen een therapie om sterker te worden in hun houdings- en bewegingspatroon om klachten te voorkomen.

Disciplines

Haptonomie is gericht op het terug in contact komen met je lichaam en de signalen die je lichaam geeft. Je gaat weer voelen wat er speelt en leert luisteren.

Disciplines

Met hypnose doorbreek je automatische patronen om definitieve verandering in je leven te krijgen. Onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag onbewust gaat.

Disciplines

In orthomoleculaire therapie onderzoeken we waar de biochemie van iemand vastloopt, waardoor het lichaam niet meer kan doen wat het zou moeten doen.

Disciplines

Osteopathie is een manuele behandelmethode welke zich richt op het vinden en behandelen van deze blokkades en stoornissen in de mobiliteit van het lichaam.

Disciplines

Het doel van de psychologie is het verwerven van kennis omtrent het doen en laten van mensen, zowel in hun alledaagse omgeving als onder bijzondere omstandigheden.

Lessen

Chilates is een combinatie van Pilates, Qigong, Tai Chi en Yoga. Het zorgt voor een gezond lichaam én geest. Chilates is laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Lessen

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze vorm is bekend vanwege het krachtige effect op je gezondheid.

Lessen

Fysio-pilates is een oefenvorm van klassieke Pilates en verschillende vormen van integraal bewegen. Vooral geschikt voor mensen met klachten van rug en/of bekken.

Lessen

Yoga is een oude en beproefde methodiek die haar oorsprong vindt in India, waarbij je leert je aandacht naar binnen te keren om in contact te komen met je diepste zelf.

Slider
Slider